Oriflame Alapozó Ecset

Kifejezetten alapozáshoz ajánljuk az Oriflame Alapozó Ecset használatát. Ráadásul ez egy Oriflame Giordani Gold Alapozó Ecset.

A Giordani Gold az Oriflame termékcsaládja, mely már 40 éve áll a szépségre vágyó nők szolgálatában. Ezek prémium minőségű termékek, exkluzív alapanyagok felhasználásával gyártják őket.

Oriflame Giordani Gold lapos alapozó ecset

Ezzel az Oriflame Alapozó Ecsettel nagyon könnyen felviheted a krémes állagú alapozót a bőrödre. Az arany-fekete színkombináció exkluzív megjelenést kölcsönöz az ecsetnek. Örömmel fogod használni. Sörtéi puha nejlon kialakításúak. Az ecset lapos kialakításának köszönhetően egyenletesen tudod felvinni az alapozót bőrödre, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes fedést nyújt.

Az Oriflame alapozó ecset mellett ajánljuk még az Oriflame Alapozószivacsot is. Egy csomagban négy darab szivacsot találsz, mely segítségével könnyen felviheted bőrödre a kedvenc Oriflame alapozódat!

Oriflame Alapozószivacs

Vásárold meg az Oriflame Alapozó Ecsetet és Szivacsot a katalógus áránál kedvezőbb feltételekkel! Ehhez töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot!