Oriflame Arctisztító Készülék

SkinPro arctisztító készülék
SkinPro arctisztító készülék

A SkinPro Oriflame arctisztító készülék segítségével mélyen és nagyon hatékonyan tisztíthatod arcbőröd, köszönhetően az arctisztító készülés 2 sebességfokozatának és tisztító applikátorának. Nem utolsó sorban pedig gyengéden masszírozza is arcbőröd.

Az Oriflame arctisztító készülék jóval hatékonyabban távolítja el a nap végén a sminket, piszkot, az arc bőrére rakódott olajokat, mint a kézi módszer. Ugyanakkor a használata után bőröd érezhetően selymesebb tapintású lesz.

Az artisztító készülékre csak pozitív értékeléseket adtak a vásárlók, mint például:

"A lányomnak vettem karácsonyra,és ő aki ugye tini és soha semmi nem jó neki,mondta el,hogy ez a készülék nagyon jó anya.mêlyebben tisztítja a pórusokat."
Saci19
"Kifogástalan Most vettem, hogy 1 Ft az ára a Now Age szetthez, este rögtön kipróbáltam.Ugyan a leírás szerintem, csak egy percig kellene használni, de még egyszer elindítottam, hogy két percig menjen.Aztán bekentem a szemrácot, szérumot, éjszakai krémet..Sosem voltam pattanásos, de mostanában sok apró van az arcom szélén (42év). Reggelre sokkal simább a bôröm, selymes, jóval kissebbek az apróbb pattanások. Remélem hamar eltûnnek az apróbbak is. Igaz, hogy nagyon jól tisztítja a pórusokat, saját tapasztalatból érzem."
Szilvi

A SkinPro arctisztító ára 11.999 forint. Figyelem! Amennyiben kitöltöd és beküldöd a lenti űrlapot, úgy 20%-al kedvezőbb áron vásárolhatod meg az arctisztítót, sőt az összes többi Oriflame terméket is!