Oriflame étrendkiegészítő

Az Oriflame étrendkiegészítő alkalmazásának célja a mindennapi egészségmegőrzés és nem utolsó sorban az öregedésgátlás. Az étrendkiegészítő szedése hozzájárul ahhoz, hogy bőre szebb legyen, megfelelő energiaszinttel rendelkezzen, illetőleg hangulata pozitív legyen még a szürke hétköznapokon is.

Az Oriflame étrendkiegészítők ár-érték arányban szinte verhetetlenek, minőségben viszont a felső-kategóriát képviselik. Többféle étrendkiegészítő közül választhatunk:

Astaxanthin-tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Astaxanthin-tartalmú Oriflame étrendkiegészítő kapszula

A termék alapanyaga egy Astaxanthin nevezetű antioxidáns, melyet a svéd szigetvilágban élő algából vonnak ki. Feketeáfonya kivonatot adnak hozzá, mely a pozitív hatásokat még jobban felerősíti. A termék szedése hozzájárul a bőr szépségéhez, a szív- és érrendszer egészségéhez, illetve az izmok is nagyobb teljesítményre lesznek képesek. A doboz 30 napi adagot tartalmaz, 21,84 gramm.

Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő tabletta férfiaknak

Multivitamin és ásványi anyagok Oriflame étrendkiegészítő tabletta férfiaknak

Ez a termék kifejezetten a férfiak szervezetének igényei alapján lett összeállítva. 12-féle vitamin és 10 fajta ásványi anyag kombinációját tartalmazza a szervezet számára ideális mennyiségben.

Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő tabletta nőknek

Multivitamin és ásványi anyagok Oriflame étrendkiegészítő tabletta nőknek

A termék kifejezetten a női szervezet igényei szerint lett kifejlesztve. 12-féle vitamin és 10 fajta ásványi anyag kombinációja, mely lehetővé teszi a női szervezet legteljesebb kiszolgálását.

Omega 3-zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Omega 3-zsírsavtartalmú Oriflame étrendkiegészítő kapszula

Csúcsminőségű halolajat tartalmaz, mely Omega 3 zsírsavakban gazdak összetételű. A kapszula szedése hozzájárul szépségünk és egészségünk megőrzéséhez. Szedése során a bőr simává és hidratálttá válik. A doboz 30 napi adagot tartalmaz.

Az Oriflame étrendkiegészítők mellett (helyett) javasoljuk a Wellness csomag nőknek és férfiaknak beszerzését, hisz a csomag a fent említett étrendkiegészítők mindegyikét tartalmazza a napi szükségletnek megfelelően.

A termékek ára 4-5.000 forint körül alakul, természetesen ezekből is vannak időszakos akciók.

Sőt amennyiben még ennél is kedvezőbb áron szeretnél az étrendkiegészítőkhöz jutni, regisztrálj az alábbi űrlap segítségével!