Oriflame Korrektor

Az Oriflame korrektor használatával könnyedén elfedhetjük a nem kívánatos bőrhibákat. Az Oriflame kínálatában közel 10-féle korrektor közül választhatsz, szinte biztos, hogy te is megtalálod a kedvenc Oriflame korrektorodat.

Felvitel szempontjából választható stift szerű korrektor vagy olyan változat is, mely sminkszivacs segítségével könnyedén felvihető. Ezek az Oriflame korrektorok közepes vagy magas fedést nyújtanak, szinte egész nap kifejtik hatásukat.

Természetes hatást nyújtanak, ugyanakkor megoldást jelentenek például a pattanások elfedésére, a nem kívánatos finom vonalak elfedésére és természetesen hatékonyan rejtik el a bőrhibákat is. Az Oriflame korrektorok krémes állagúak, nagyon könnyen felvihetőek. Típustól függően hidratáló, tápláló összetevőket is tartalmaznak, mely kedvezően hat a bőrre.

A korrektorok többféle színárnyalatban kaphatóak, így biztosan megtalálod a te bőrárnyalatodhoz legjobban illeszkedőt.

Az Oriflame Korrektor kínálata

Az Oriflame korrektorok körülbelül 1.500 és 3.500 forint között változik. A lenti űrlap kitöltése és beküldése után viszont 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Oriflame termékeket, korrektorokat is!

Töltsd ki az űrlapot!