Oriflame Paradise Parfüm

Az Oriflame Paradise Parfüm egy lágy és nőies esszencia. Különleges illatát többek között a bazsarózsának, a jázminnak és a rózsabors illatának köszönheti. Nagyon népszerű parfüm a nők körében.

Az Oriflame Paradise Parfüm választéka:

Oriflame Amazing Paradise Eau de Parfum

Oriflame Amazing Paradise Eau de Parfum

Ez egy csodálatos és különleges illatú parfüm. Luxus illatát a Paradise Drop elnevezésű virágból nyerték ki. Ez az illat kizárólag az Oriflame-nél érhető el! Illata egzotikus, kombinálca a citrusos, fás jegyekkel.

Oriflame Paradise Eau de Parfum - Limitált kiadás

Oriflame Paradise Eau de Parfum – Limitált kiadás

Különleges illatát a bazsarózsa, a jázmin és a rózsabors csodálatos egyvelege adja. Limitált kiadás, csak a készlet erejéig!

Oriflame Paradise Eau de Parfum

Oriflame Paradise Eau de Parfum

Amennyiben szereted a szépséget, az egzotikumot és az eleganciát, akkor ezt az Oriflame Paradise Parfümöt neked találták ki! A termék üvegének kupakja gyönyörű arany színben pompázik. A parfüm illatát a bazsarózsa, a jázminszirmok és a fűszeres rózsabors határozza meg.

Az Oriflame Paradise Parfümök más parfümökkel összehasonlítva sokkal kedvezőbb árban vannak. Vagyis 10 ezer forint alatt maradnak.

Tudtad, hogy Te még ennél az árnál is olcsóbban, 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg amennyiben kitöltöd és beküldöd az alábbi űrlapot?