Oriflame tagság

Alapvető tudnivalók az oriflame tagságról 

Miért érdemes Oriflame tagsági kártyát váltanod?

1. mert AZONNAL és FOLYAMATOSAN megillet a 30- % -os árrés
2. mert plusz JÖVEDELMET lehet belőle szerezni
a./ az értékesítéssel
b./ további munkatársak csatlakoztatásával
3. mert 14 napos kamatmentes áruhitel van.
4. mert a termékekre minőségi garancia van.
5. ingyenes termék és üzleti tréningen vehetsz részt
6. különleges akciók, ajándékprogramok és rendezvények várnak rád

Hogyan lehetsz tag?

Mindenek előtt szükséged van egy szponzorra, aki mindent elmagyaráz az Oriflame-mel kapcsolatban, és segíti a munkádat. (Ez az a személy, aki a felvételi kérelmen szponzorként szerepel.)
1. kitöltöd a Felvételi kérelmet
2. elkészíted és csatolod személyi igazolványod; lakcím bejelentő kártyád; adókártyád
másolatát (fotó; aláírás; anyja neve; lakcím; érvényesség; lakcímkártya mindkét oldala). Ez a folyamatos áruhitel rendszer miatt szükséges.
3. Szponzoroddal leadod a papírjaidat az Oriflameben. A belépési díj mindössze 999,- Ft, melyet az első számláddal együtt kell befizetned. Ezt az összeget a cég a Madarász utcai gyermekkórház támogatására fordítja. Interneten is beléphetsz a weblapon az online regisztráció menüpont alatt szponzorod kódját is beírva. Ezek után 60 napon belül be kell vinned a papírjaidat. Hiteles rendelési lehetőséged csak ezután lesz.

Mikor válsz Oriflame taggá, azaz Oriflame Szépségtanácsadóvá?

A bejuttatott dokumentációk alapján a cég elkészíti tagsági kártyádat, amin rajta van a szépségtanácsadói kódszámod. Ezt a kártyát személyesen neked adják át neked, a Te titkos személyes PIN kódod (megőrzendő!!!) kíséretében.

Az aktuális katalógushoz tartozó „MEGRENDELŐ” nyomtatványon bejelölöd miből hány darabot kérsz. A rendelést eljuttathatod postán, faxon(faxos nyomtatvány), telefonon, e-mailen vagy közvetlenül Interneten. Az internetes rendelésnél a www.oriflame.hu weboldalra, a rendelés menüpontba belépve meg kell adnod a szépségtanácsadói kódodat, és jelszóként a négyjegyű PIN kódodat. Ajánlott, hogy az első rendelést szponzoroddal együtt adjátok fel.

Hogyan rendelhetsz?

Az aktuális „MEGRENDELŐ” nyomtatvány minden fontos információt tartalmaz, és a katalógus oldalszámai szerint van összeállítva. Az első függőleges oszlopban a termékek kódszáma van feltüntetve. A következő oszlop a megrendelendő db-szám beírására szolgál. Az SzÁ (Szépségtanácsadói Ár) megjelölésű oszlop mutatja, hogy mennyibe kerül majd Neked a termék. A BV (Biznisz Volumen) megjelölésű oszlop a termék ÁFA nélküli értékét mutatja. A BP (Bonusz Pont) megjelölésű oszlop az adott termék pont értékét mutatja, majd az utolsó, az EÁ megjelölésű oszlop az Eladási Árat, azaz a katalógusban feltüntetett árat mutatja. Az Azonnali haszon, az EÁ és a SZÁ között különbségből adódik. Ha tehát valaki mondjuk egy 1.300,- Ft-os terméket választott magának a katalógusból, akkor a termék átadásakor 1300 Ft- fog Neked kifizetni. Ugyanakkor a cég Neked csak 1000 Ft-ot számláz le, amit legkésőbb 14 napon belül kell kifizetned. Ezért hívjuk az értékesítésből származó azonnali profitnak azt a 300 Ft-t, ami Neked gyakorlatilag a zsebedben marad, az eladást követően.

Elérhetőség:

Budapesti Center címe: Váci út 140-142; telefonos rendelés: 450-3939; fax: 238-0561;
Weboldal (rendelési lehetőség is): www.oriflame.hu

Szállítás:

A rendelést kérheted házhoz, a közeledben lévő Postára, vagy az országban működő hivatalos felvevő helyekre (Szerviz pontok, Centerek). Ha a Porstára, vagy szerviz pontba kéred a csomagod, nem kell házhozsszállítási díjat fizetned! Létezik un. azonnali kiszolgálás is a cég budapesti központjában, a Váci út 140-142 sz. alatt. Ha a rendelés értéke nem éri el a 100 pontot (az első 6 katalógus ideje alatt csak 60 BP-t), akkor rendelésenként 449,- Ft adminisztrációs díjat felszámolnak. Amennyiben az adott katalógus folyamán már vásároltál egyszerre 100 (60) BP-ért, a katalógus végéig a többi (akár kisebb) vásárláskor ezt már nem kell megfizetni! Továbbá, ha kummuláltan, azaz összesen eléred az adott katalógusban a 100 BP, akkor sem kell már a többi rendelésre fizetned…. 100 BP jelenleg 16.250,. Ft SZÁ és 21.125,- EÁ. 60 BP pedig 7.800,-SZÁ és 10.140,- EÁ. Minden 150 BP alatti rendelésre rákerül egy 199,- ft-os szállítási díj, ennek egy részét a cég környezetvédelemre (konkrétan faültetési programra) fordítja.
150 pont felett a szállítás mindenhová rendelve teljesen ingyenes. (2-7 nap között érkezik meg a csomag). Ha a rendelés értéke 150 BP alatt van házhozszállítás esetén , 1.199,- Ft szállítási díjat számolnak fel. Mentesülhetsz a házhozszállítási díj megfizetése alól, ha megrendeled a megrendelőlap elején látható, un. “FUTÁR TERMÉK”-et, mely egy akciós árú, népszerű termék.
Figyelem: a FUTÁR TERMÉK a 449,- Ft-os adminisztrációs díj megfizetése alól nem mentesít, csak a házhozszállítási díjat váltja ki!

Hogyan kell fizetned?

Az Oriflame-es munkát mindenféle tőke nélkül elkezdheted, a teljesen díjmentes áruhitel konstrukció igénybevételével! A rendeléshez csatolják az aktuális számlát (szépségtanácsadói áron számolva) és a befizetendő összegről kiállított sárga csekket. Az áruhitel kifizetésének határideje a rendeléstől számított 14 naptári nap, azaz legkésőbb a 14. napon belül ki kell fizetni a rendelést. A hitelkeret (első rendelésnél 20 e, aztán 30, majd 60ezer Ft) két számlára értendő, egyszerre két hiteles számlád is lehet! 2 db le nem járt hiteltartozás esetén is vásárolhatsz még – készpénzre. Lehetőség van a centerben való fizetésre is, a pénztárnál. Késedelmes fizetés esetén a cég 3 lépcsős behajtási eljárást kezdeményez, melynek költségei is Téged terhelhetnek!

Hogyan lehet keresni?

Ha katalógus áron 20 ezer Ft-ért rendelnek Nálad, akkor a Te azonnali hasznod kb. 5 ezer Ft. Az Oriflame-nél rögtön az elejétől él a 30 % árrés. Ha a saját eladásodat megötszörözöd, akkor az azonnali hasznod is megötszöröződik. Továbbá különleges ajándékszerzési lehetőségekben is részesülhetsz márt 60 BP feletti rendelés esetén a (6 lépcsős Start Programban). Továbbá a legjobb forgalmazók a TOP KLUB programban.
Ha magad is szponzorrá válsz, és újabb szépségtanácsadót hozol be a klubba, jelentős másodlagos jövedelmet generálhatsz. Ez a jövedelem elérheti a teljes havi nettó forgalmi érték 21%-át! Ez a rendszer teszi egyedülállóvá az Oriflame-et. Ez a mi „sikertervünk”. Egyéb hálózatépítéshez kötődő kereseti lehetőségek is ösztönzik munkánkat, mint például a szponzorálási bónusz, a menedzser motivációs bónusz és a Sztár bónusz. Ezek megértéséhez segít a megrendelőlap hátulján található jutaléktáblázat, tréningek, továbbá szponzorod, direktorod. Számláidon a cég mindig feltünteti mindkét személy nevét és telefonját. Ők a képzésben, a továbbképzésben és az ügyvitelben készségesen mindenben segítenek, csoporttalálkozókat, üzleti találkozókat szerveznek.
Neked mindössze egy dolgod van: Ismerd meg, Próbáld ki és Add tovább mindazt, amit megtanulsz. Ha minden nap szentelsz legalább egy órát az Oriflame-re, nagyon gyorsan megtanulhatod és pénztárcádon is érezheted jótékony hatását!

HA RENDELKEZEL E-MAIL CÍMMEL, MINDENKÉPPEN JELEZD A CÉG FELÉ, HISZEN ÍGY NAPRA KÉSZEN MEG FOGOD KAPNI A HÍRLEVELEKET (AKCIÓK, RENDEZVÉNYEK, HIÁNYTERMÉKEK, STB)!
SZPONZORODDAL, DIREKTORODDAL FOLYAMATOSAN TARTSD A KAPCSOLATOT, HOGY MINÉL TÖBB PÉNZT KERESHESS AZ ORIFLAME-MEL!

Szponzorod:

Direktorod: Kulcsárné Siklaky Katalin 447-es kód;
Tel.: 06-1/258-6049; 06-70/614-8551 ;

e-mail: oriflame.siklaky@gmail.com