Oriflame Start program

Start program 

Induljon el a siker útján 3 lépéses Start programunkkal!

Tippek:
minden periódus első hetében adjon le megrendelést!
dolgozzon legalább 5 katalógussal minden periódusban!
csatlakoztasson Ön is új Szépségtanácsadókat, építsen hálózatot!

(A kép rákattintással nagyítható!)

 http://hu.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/hu_HU/104800004-2154300009-uj_start_program_900px.png

 

A programban szükséges kvalifikációk:

  •  A regisztráció katalógusában min. 70 BP rendeléssel indul el
  • A kedvezményes terméket csak az aktuális katalógusban rendelhetjük meg a 70 pont elérése után.
  • Amennyiben a második katalógusban nincs 70 pontunk, a harmadik lépés ránk már nem vonatkozik, tehát egymásra épül a 3 lépés
  • A minimum rendelési értékek többszörös teljesítésével a kedvezményes termék is többszörösen jár

Az Oriflame Start ajándékprogram egy remek lehetőség arra, hogy új tagjaink induláskor betekintést nyerjenek saját használaton keresztül Oriflame termékeink világába, mivel potom áron csodás termékekhez juthatnak. A program 3 lépésből áll és nem kötelező benne elindulni. Viszont aki sikeresen végigcsinálja az első 3 Oriflame katalógus időszakon átívelő ajándékprogramot, 1500 ft-os összáron jut 14 ezer ft értékű Oriflame termékhez. Az új belépők lépésről – lépésre haladnak a programban.  A belépés katalógus időszakában összesítve 70 Bónusz Pont értékben (kb. 13 ezer ft Szépségtanácsadói áron számolva) kell rendelést leadni ahhoz, hogy 499 ft kedvezményes áron megvásárolhassák az az első lépés kínálatát. A második két lépés feltétele megegyező, csupán a kedvezményes termék változik. Ezen termékek értéke a lépések során egyre magasabb. Fontos technikai információ, hogy ha valamely lépésnél elakad az új Oriflame belépő, akkor kiesik a programból. Azonban érdemes arra törekedni az új Oriflame belépőnek, hogy folyamatosan adjon le rendelést, rendeléseinek és vevőkörének nagyságát folyamatosan bővítse, hiszen ezáltal érhet el folyamatos jövedelmet.

Az Oriflame Start program kedvezményes termékeinek bemutatása:

1. Oriflame Milk & Honey Gold testápoló szett. Ez a mézes-tejes testápoló szett az Oriflame legnépszerűbb testápoló családja. Luxus ápolást biztosít. Leginkább a száraz bőr táplálására-és hidratálására szolgál. Egy krémes állagú tusfürdőből és egy 250 ml-es gazdag-krémes kéz-és testápolóból áll, mely gyorsan beszívódik a bőrbe.

2. Oriflame Love Nature vadrózsás arcápoló szett. Tagjai: arctisztító, szemkörnyékápoló, nappali-és éjszakai krém.

Száraz bőrtípusra ajánlott természetes megoldást kínál a bőrnek.A vadrózsa gyakran alkalmazott, remek hatékonyságú összetevő.  . A növény  gyümölcsének  aranyszínű olaja csodálatosan táplálja, és bársonyosan puhává, ragyogóvá varázsolja a bőrt, továbbá nyugtatja azt.

3. Orfilame Volare Edp. Oriflame klasszikus, az egyik legnépszerűbb illatunk. Tartós, erős, virágos illat. Főbb illatjegyei: ibolya, rózsa, a bazsarózsa, praliné. Káprázatosan szép rózsafej formájú üvegben.

Az új Oriflame belépőink tehát egy élvezetes és hasznos ösztönző program segítségével hangolódhatnak rá az Oriflame termékek használatára és értékesítésére.