Az Oriflame beléptetés menete

Az Oriflamebe valkép1ó belépést szponzorunk segítségével tehetjük meg. Történhet személyesen  együtt szponzorunkkal a Váci úti központban, vagy interneten keresztül Oriflame szponzorunk segítésével.

Alábbiakban az internetes Oriflame beléptetést részletezzük a szponzor szemszögéből, mivel ő tudja regisztrálni új belépőjét.

Az internetes regisztrációhoz szükséges adatok: új Oriflame belépő neve, anyja neve, tel.száma, e-mail cím, szül. dátuma, címe.

– Szükséges papírok, iratok az Oriflame-be való belépéshez (60 napon belül beadandók):
• Szponzorral együtt kitöltött felvételi kérelem
• Személyi igazolvány mindkét oldala
• Lakcímkártya mindkét oldala
• Adókártya

– Oriflame belépési díj: 999 Ft (csoportunkban akciókban időnként ajándék tagsági kártyára van lehetőség)
– Tagsági díj: 1200 Ft (évente egyszer fizetendő; 100 BP rendelés esetén csak 600 Ft, ezt csak egy év múlva kell először fizetni)

Az internetes Oriflame beléptetés, azaz a regisztrálás technikai lépései:

-Szponzor belép az Oriflame weboldalára.

-Az oldal bal felső részén rákattint az “Én hálózatom menüpontra”

-Utána rákkattint az “online beléptetés” menüpontra.

– következő lépésként minden rublikát figyelmesen kitölt az új Oriflame belépője adataival. Ha az új tag nem rendelkezik email címmel, vagy járatlan a levelezésben, kezdéskor célszerűbb a szponzor saját email címének megadása, melyet később át lehet iratni, hogy az új belépő a későbbiekben megkapja a céges leveleket.

-utolsó lépéskén a “regisztráció ”  pont következik.

Ezt követően az új belépő megkapja az Oriflame-től a visszaigazoló emailt. Ezért fontos, hogy olyan címre érkezzen, amit tudunk kezelni. Ebben a levélben rá kell kattintani egy aktiváló linkre, a regisztráció megerősítéséhez. Ezt követően a cég küld egy második automatikus- köszöntő levelet az új tag szépségtanácsadói kódszavával, és jelszavával, melyekkel már ő is tudja használni az Oriflame weboldalát, és akár le is adhatja első rendelését.

Célszerű a szponzornak azonnal étesíteni új Oriflame belépőjét a regisztációjának megtörténtéről, és üdvözölni a tagság soraiban.

Az Oriflame tagság innentől teljes értékű, de nem szabad elfelejtkezni az iratok legkésőbb 60 napon belül való beküldéséről. Ennek a legbiztosabb módja,ha az új belépő a szponzorának vagy direktorának küldi el iratait, melyet az továbbít majd a cég felé. A felvételi kérelem kitöltésének módja többféleképpen történik. Mivel a szponzor és új tag aláírását is tartalmazni kell, vagy együtt kell kitölteni, vagy a szponzor előre elküld az új tagnak egyet, melyet a tag kitöltve, aláírva visszaküld. Ha az új tagnak van nyomatási lehetősége, akkor erre nincs szükség, mert az Oriflame által küldött köszöntő levél tartalmazza az automatikusan kitöltött felvételi kérelmet, melyet ha leküld az új tag a szponzornak, akkor már csak a szponzor aláírására van szükség.

A személyi iratok (személyi, lakcímkártya, adókártya) leadása nem kötelező, csak abban az esetben, ha az új Oriflame belépő a jövőben szeretne majd élni a csekkes fizetéssel, és ehhez teljesíti a követelményeket. Ezért érdemes már az első katalógus végére elintézni a papírok beküldését.

Fontos, hogy szponzor és új belépő egyaránt figyeljen arra, hogy minden irat időben beérkezzen a céghez.

Sok sikert kívánok az új Oriflame tagok beléptetéséhez! 🙂