Miért jó Oriflame szépségtanácsadónak lenni?

Miért jó Oriflame szépségtanácsadónak lenni? Az Oriflame azt nyújthatja számunkra, amire napjainkban, sokunknak  leginkább szüksége lehet. Egy remek munkalehetőség, egy kis vidámság, sok szín, íz, barátság, kötetlenség, s tőlünk függően anyagi biztonság, korrekt, megbízható háttérrel.

Az Oriflame minKaridennap használatos, kiváló minőségű és alacsony árú, természetes termékek skálájával örvendezteti meg vásárlóit és Oriflame szépségtanácsadóit. Mottóink: együttlét, szellemiség, szenvedély. Továbbá a természet tiszteletének ötvözete a tudomány legjavával. Ezek a szlogenek megmutatják az „Oriflame életérzés” lényegét.

Az Oriflame cég, mely egy patinás, folyamatosan fejlődő cég, a profiton és fejlődésen kívül mindig is szemmel tartotta a természet szeretetét-és óvását, az állatok védelmét, és a karitatív tevékenységeket, legfőképp a gyermekek segélyezését. Tehát egy olyan céggel a hátunk mögött indíthatjuk el saját üzletünket, mely emberarcú, és egyben tölgyfa szilárdságú.

jochnickA svéd testvérpár által alapított világcéget fémjelzi és a kezdetektől támogatja például a svéd királyi család. Kutató professzorai a világ vezető transzplantációs tudósai közül kerültek ki. Saját gyárakban, a legtisztább környezetből gyűjtött alapanyagokból gyártja termékeit. Illatkreátoraink világhírűek.  Az Oriflame szépségtanácsadók annak tudatában végezhetik munkájukat, hogy családjuk és vásárlóik számára a legegészségesebb, leghatékonyabb és legmodernebb kozmetikai-és egészségmegőrző-wellness termékeket nyújtják. Az Oriflame azon túl, hogy hozzásegít bennünket, mint Oriflame szépségtanácsadókat ahhoz, hogy energikusabbá, ápoltabbá, üdébbé, trendibbé váljunk, lehetővé teszi számunkra, hogy magabiztosabbá váljunk, valóra váltsuk álmainkat, és egy biztos anyagi hátteret építsünk fel az ő segítségével. Az Oriflame szépségtanácsadóság -az Oriflame tagság egy nagyon szabad, kötelezettség-és kockázat nélkjeüli lét, azonban ha szeretnénk vele pénzt is keresni, akkor igényel egy kis tudatosságot, időbefektetést is. Azonban szponzorunk -és direktorunk segítségével felépített kis tervezéssel, napi egy óra céltudatos munkával, kitartással meglepően hamar érhetünk el komoly eredményeket. Könnyen megérthető -és megtanulható, dinamikus és ami a fontos, reális, viszonylag könnyen elérhető  fejlődést lehetővé tevő sikerterv segíti hálózatépítő munkánkat. Ha valaki csak saját magának és családjának szeretne kedvezményes áron vásárolni, azt is nyugodtan megteheti, hiszen pontosan ez a szép az Oriflame lehetőségben, hogy mindenki annyit vesz ki belőle, ami az életébe beilleszthető, és ami számára kellemes érzéseket kelt. Aki azonban elhatározza, hogy jövedelemszerzési lehetőségként használja Oriflame tagságát, ismét a lehetőségek széles tárházával találja szembe magát. Ki tudja aknázni a cég ösztönző-és ajándékprogramjait, utazási lehetőségeit, a termékek értékesítésével mellékjövedelemhez juthat, hálózat szervezésével, azaz tagok beléptetésével pedig önálló vállalkozást, magas jövedelmet, anyagi függetlenséget érhet el.

Oriflame szépségtanácsadóAkár milyen szinten is végezzük Oriflames tevékenységünket, a céges háttér nem csak a gazdag termékskálával, hanem képzésekkel, szakértőkkel, színvonalas kiadványokkal és gazdag tartalmú weboldallal támogatja munkánkat. Az Oriflame oldalán található fejlesztő cikkekből -és oktatóvideókból egy kis ízelítőt: „6 aktív és trendi manikűr tipp”; „Olajok a szépség szolgálatában”; 4 szenzációs őszi trendsmink”; „hasznos tippek férfiaknak az ápolt megjelenéshez”; Hangulatjavító ételek”; Milyen illata van a boldogságnak?” ; Lépésről – lépésre: kontúrozás és kiemelés az arcon”; Fedezze fel az Oriflame lehetőséget”. És így tovább. Szóval igazi betekintést kapunk a szépség-és az üzlet világába a virtuális ablakon keresztül, és a cég személyes találkozóin is. A saját lehetőségünket és örömünket már 16 éves kortól megtalálhatjuk diákként, nyugdíjasként, lányként, fiúként is az Oriflame tagságban. Saját magunk által kiválasztott emberek között, profi céggel -személyes segítőkkel a hátunk mögött, illetve mellettünk- élvezetes munkával javíthatunk életminőségünkön és megjelenésünkön, egészségünkön.

Oriflame szépségtanácsadóMinden kedves jelentkezőt szeretettel várunk csapatunkba. Jelentkezés Oriflame szépségtanácsadónak, az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével kezdeményezhető, melyet igény esetén pár órán belül követ az Oriflame regisztráció-és folyamatos támogatás.