Oriflame Ecollagén bőrápoló szett

ecollAz Oriflame Ecollagén bőrápoló szett növényi őssejteket tartalmaz. A nagyon zsíros bőrön kívül bármely bőrtípusra alkalmazható. 35 éves kortól ajánlott az Oriflame Ecollagén termékek alkalmazása. Hatásos ránctalanító és bőrfiatalító hatása van. Állaga könnyed, illata a frissen facsart zöld leveleké. Rendkívül üde, természetes állaggal rendelkezik. Az első felkenés után érezhető, hogy a bőr feszesebb, élettel teli lesz. Az Oriflame Ecllagén szett növényi őssejtekből származ pro – kollagén fehérjéket tartalmaz. A növényi őssejtek a természet csodái. Ők hozzák létre a növények többi sejtjeit. Ezek a sejtek nem öregednek.  Megőrzik a bőr kollagéntartalmát-és segítik annak újratermelődését. Klinikailag bizonyított rendkívül ránctalanító hatása a krémcsaládnak.

Ha az Oriflame arcápolási rutinját használjuk, akkor napi 2x 2 perc, 4 egyszerű lépés elegendő bőrünk szépségének megőrzéséhez.

iii1 lépés: Arctisztítás az Oriflame tisztító-és tonik segítségével. Az arctisztítás felkészíti a bőrt a további arcápolókban lévő hatóanyagok befogadására. Pl: az éjszakai krém hatóanyagának a fele megy pocsékba, ha nem spórolunk időt a kellő arctisztítási folyamatra. A habzó állagú Oriflame Ecollagén arctisztító azoknak is remek tisztítási élményt nyújt, akik csak az alapos felhabzó szerektől érzik bőrüket igazán megtisztultnak. Egy pumpálásnyi elegendő, úgy kell használni, mint egy tusfürdőt, kevés vízzel felhabosítva.

Az Oriflame Ecollagén tonik egy könnyű, frissítő tonik, mely AHA savat tartalmaz. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, és növényi őssejt tartalmánál fogva ránctalanít.

2. szemlépés: Szemkörnyékápolás: csökkenti a szem körüli ráncokat, sötét karikákat, duzzanatokat. Hűsítő, golyós aplikátorral van felszerelve. Hyaluronsavat tartalmaz, mely egy nagyon erős hidratáló anyag, melyet a szervezet maga is termel. Abban segít, hogy a víz bekerüljön és bent maradjon a sejten kívüli térben, így belülről tudja feltölteni a ráncokat nedvességgel.

3. lépés hatékonyság fokozása: Oriflame ecolszérunlagén elixírrel. Regeneráló szérum növényi őssejttel és 3 féle hidroxisavval. Csökkenti a ráncokat, ragyogóvá varázsolja a bőrt, gyorsan regenerálja a bőr szerkezetét, és összehúzza pórusokat. Alkalmazása: reggel és este.

4. lépés: hidratálás. Az Oriflame Ecollagén éjszakai krém belülről tölti fel a ráncokat, segít megelőzni az újabb ráncokat és kiegyenlíti a  bőrt.

A nappali krém szintén belülről tölti fel a ráncokat és SPF 15 -ös fényvédő faktorral védi a bőrt.

Az Oriflame a teljes Ecollagén bőrápoló szettet Oriflame belépőknek rendkívüli 11.199 ft os áron nyújtja a következő az Oriflame 5-ös katalógustól. A standard 59 BP helyett különleges- 70 BP értéken számolja a szettet az összrendelésekhez, így pl egy új Oriflame belépő csupán ennek az Oriflame bőrápoló szettnek a megvásárlásával teljesíteni fogja a Start ajándékprogram első lépését és ezzel máris elindulhat a siker útján.

Az Oriflame belépés az oldalon a regisztrációs űrlap kitöltésével kezdeményezhető!

uuu