Oriflame Lovely Garden és Oriflame Lovely Betty Edt

Oriflame Lovely GardenKét „tündéri- bájos”  illat az Oriflametől. Az Oriflame Lovely Garden (Tündérkert) Edt. neve nagyon beszédes. Az orchidea és a lágy – krémes vanília elbűvölő illata nyomja rá leginkább bélyegét erre a tavasziasan friss, de mégis egzotikus illatú édes illatkompozícióra. A bódító édes illatok mellett a forró tej,  az üde rebarbara bolondítja meg ezt a különleges illathatású Edt-t. A rebarbarának köszönhetően számos vásárlói vélemény szerint  ez a rendkívül nőies illat mégis valahogyan „zöld-és üde illat” marad. Egy igazi ‘optimista’ illat, lágy, meleg- tavaszias-nyárias. Üvege is finom, lágy csiszolású. Hatszögletű forma  halványzöld színű parfümöt ölel körül. A szín is a meleg- napfényes kerti hangulatot idézi.

Az Oriflame Lovely Garden illatjegyei a illatpiramisban felsorolva:

A fejjegyben találkozhatunk: zöldOriflame Lovely Garden jegyekkel, rebarbarával és gránátalmával
A szívjegyben: babarózsa, heliotrop, édes tej jelenik meg
Alapjegyben:pézsma, szantálfa, orchidea található
Összességében az Oriflame Lovely Garden Edt-t én egy lágy, nem geil, vaníliás illatnak érzem, friss felhangokkal. Rendelési kódja: 23838. A mostani Oriflame 8-as katalógus ideje alatt most akciós – 3299, – ft os áron juthatnak hozzá vásárlóink. Oriflame belépők már akár tagságuk első napján megvásárolhatják ezt a bájos illatot, 20 % kedvezménnyel.
 Oriflame Lovely BettypilleAz Oriflame Lovely Betty Edt egy pimasz, izgalmas kis nyári, gyümölcsös, pillecukros vagány illat. A fő illatelemei a neroli és a pillecukor. Aki kipróbálja, általában rögtön beleszeret.
A neroli a keserű narancsfa virágából nyert illóolaj, melynek nerolikeserű, citrusos, édes aromája van. A fa viaszos virágából, vízgőz desztillációval nyerik a neroli olajat.
A legtöbb keserű narancsfa a Földközi tenger partján található.  A tömény neroli olaj rendkívül értékes.
A neroli olaj nevét a 16.században élt itáliai Anne Marie Orsiniről, Nerola hercegnőjéről kapta, akinek szinte egyedüli illatosító szere a narancsvirág esszencia volt. Ő volt az első, aki desztilláció segítségével tömény olajat készíttetett a keserű narancs virágából.

A neroli egyszerre képviseli a csábítást és a szűziességet. Madridban a prostituáltak használták csábos, pimasz illata miatt.
Emellett máig az esküvői szertartások szerves része, asztaldíszt, menyasszonyi koszorút és csokrot készítenek belőle.

Kínában a termékenységet szimbolizálja.
Az Oriflame Lovely Betty Edt egy fiatalos, rendkívül vonzó kis illat  mindössze 1999, -ft-os áron kapható most az 8-as Oriflame katalógusban. Rendelési kódja: 25072

Oriflame belépés az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével kezdeményezhető. Az olcsóbb vásárlási lehetőségen kívül pénzkereseti lehetőséget is magában rejt az Oriflame belépés. Diákok is csatlakozhatnak.

l: