Oriflame Omega 3 Étrend-Kiegészítő Kapszula

Az Oriflame Omega 3 rendszeres szedése hozzátartozik a mindennapi egészségmegőrzéshez és öregedésgátláshoz. Javítja az energiaszintet, látható pozitívumként jelenik meg bőrödön és nem utolsó sorban a hangulatodat is javítja.Oriflame Omega 3

Az Oriflame-nek számos egészségmegőrző terméke van, ezek egyike az Omega 3 kapszula. Kiváló minőségű halolajat tartalmaz, mely a EPA- és DHA-zsírsav összetevőinek köszönhetően hozzájárul szépségünk és egészségünk megőrzéséhez.

Az Omega 3 zsírsavak előnyös tulajdonságai, hogy megfelelő hidratáltsággal látják el bőrünket, így biztosítják a bőr számára a simaságot. Az egészségre nagyon pozitív hatással van, ezt kutatások is bizonyítják.

Fontos még megemlíteni, hogy ennek a terméknek a használatával nagyon könnyedén biztosíthatod szervezeted számára a létfontosságú esszenciális zsírsavakat. A halolaj tartalma nagy tisztaságú, valamint gyógyászati besorolással is rendelkezik. Semmiképp sem tartalmaz toxinokat és nehézfémeket, nagy tisztaságú és természetes.

Az Oriflame Omega 3 dobozában 30 napi adag kapszula lapul. Mit tartalmaz 1 adag kapszula?

  • 82 mg EPA
  • 55 mg DHA
  • 150 mg omega 3

Az Oriflame Omega 3 ára 4.999 forint.

Lehetőséged van kedvezőbb áron megvásárolni, amennyiben kitöltöd az alábbi űrlapot: