Oriflame Royal Velvet luxus arcápolók

Oriflame Royal Velvet luxus arcápolókAz Oriflame Royal Velvet jelentése: Királyi bársony. Nevét méltán kapta, kiérdemelte. Az Oriflame nagy klasszikusa, persze az évek során sokszor megújult formában. Tulajdonképpen minden bőrtípusra használható, kivéve a zsíros bőrt. Leginkább azonban 40 év felett, normál, száraz, főképpen vízhiányos-és rugalmasságát vesztett bőrű hölgyeknek és uraknak ajánljuk. Sose felejtsük el, hogy az arcápolók férfi vásárlóink számára is fontosak lehetnek. Az Oriflame Royal Velvet rendkívül selymes, puha, hidratált és kisimult bőrképet eredményez. Fő hatóanyaga a feketeírisz -kivonat, mely flavonoidokban gazdag formula, egy egyedülálló növényi elixír (Black Iris Infusion). Lelassítja a bőröregedés folyamatát, és erősíti a bőr szerkezetét. Selymessé varázsolja, és szinte felemeli a bőrt, ezáltal fiatalítja azt. Az Oriflame Royal Velvet luxus arcápoló család teljes termékskáláját kívánja az arcápoló készítményeknek. Kapható belőle nappali krém, éjszakai krém, arctisztító tej, arctonik, szemkörnyékápoló-feszesítő krém, különleges arcbalzsam, egyedi hidratáló kapszula és hidratáló maszk. A mostani 11-es Oriflame katalógusban szinte potom áron vásárolhatjuk meg a nappali, és éjszakai krémet. Oriflame szépségtanácsadóként 1599,-ft-os áron. Az Oriflame belépők – szépségtanácsadók minden Oriflame katalógusban hozzá tudnak jutni igazi luxustermékekhez roppant alacsony áron. Kockázat, befektetés, kötelezettség nélkül, alacsony költségvetési lehetőséggel is rendelkezhetünk gyönyörű-és fiatalos bőrrel az Oriflame segítségével. Oriflame belépés kezdeményezhető az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével.Oriflame Royal Velvet luxus arcápolók

A Royal Velvet luxus arcápolók részletesebb ismertetése:

A nappali bőrfeszesítő krém 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik. 50 ml-es kiszerelésben kapható. Az éjszakai regeneráló-bőrfeszesítő krém szintén 50 ml-es.

Az Oriflame Royal Velvet bőrfeszesítő szemkörnyékápoló krém nagyon gazdagon tartalmazza az íriszkivonatot. Javítja a kontúrokat, erősen ránctalanít, hidratál. 15 ml-es kiszerelésben kapható. Az Oriflame Royal Velvet 200 ml-es arctisztító tej egy rendkívül gyengéd formula. Nem szárítja a bőrt, viszont nem csak tisztítja, hanem segít ragyogóvá varázsolni azt. A szintén 200 ml-es nyugtató arctonikkal tisztítás után gyengéden töröljük át bőrünket! Ezáltal eltávolítjuk a maradék szennyeződéseket, és segítsük a bőrt felkészülni a nappali-és éjszakai krémek befogadására. A tonik is gazdagon tartalmaz feketeírisz-kivonatot.

Az Oriflame különleges arcápolók igazi prémium bőrápolási élményt nyújtanak. Már a termék felvitelénél lehet szinte érezni, ahogy a bőr kisimul, selymesebbé, megkönnyebbültebbé válik.

A Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula könnyed állagú, mélyen tápláló hatású, 5 féle értékes olajat, feketeírisz -kivonatot tartalmazó bőrápoló. Ránctalanabb, simább bőrt eredményez. 28 db kapszulát tartalmaz, 4 hétre elegendő. A nappali és/vagy éjszakai krém alá kell felvinnünk. Általában elegendő napi egy db kapszula használata.

Az Oriflame Royal Velvet szépségfokozó arcbalzsam kisimultabbá, ragyogóbbá, egyenletesebbé, varázslatosan  puhává, bársonyossá varázsolja bőrünket. C-vitamint és Feketeírisz-kivonatot tartalmaz. Űrtartalma 30 ml. Használhatjuk reggelre, és / vagy éjszakára. Nem kell lemosni.

Az Oriflame Royal Velvet bőrfeszesítő arcmaszk egy gyorssegély, azonnal ható, 10-20 perces maszk. A hatóidő letelte után le kell mosni. Amikor különösen szép bőrt szeretnénk gyorsan elérni, vagy a megszokottnál rosszabb a bőrünk érzete, ne féljünk azonnal alkalmazni!

A termékek csodás csomagolása tovább emeli ennek a hatékony és finom illatú termékcsalád használatának élményét.

royal3