Oriflame INGYENES tagság (törzsvásárlóság)

Alapvető tudnivalók az Oriflame tagságról 

Miért érdemes Oriflame tagsági kártyát váltanod?

1. mert AZONNAL és FOLYAMATOSAN megillet a 25- % -os árrés = 20 % al olcsóbban jutsz a termékhez
2. mert plusz JÖVEDELMET lehet belőle szerezni
a./ az értékesítéssel
b./ további munkatársak csatlakoztatásával (melyet napjainkban a közösségi médiák nagyon megkönnyítenek)
3. mert 14 napos kamatmentes áruhitel van.
4. mert a termékekre minőségi garancia van.
5. ingyenes termék és üzleti tréningen vehetsz részt
6. különleges akciók, ajándékprogramok és rendezvények várnak rád

Hogyan lehetsz tag?

Mindenek előtt szükséged van egy szponzorra, aki mindent elmagyaráz az Oriflame-mel kapcsolatban, és segíti a munkádat.
1. kitöltöd a Felvételi kérelmet amennyiben később szeretnél csekkes fizetést esetleg hálózatépítést folytatni.
2. elkészíted és csatolod személyi igazolványod; lakcím bejelentő kártyád; adókártyád.
másolatát (fotó; aláírás; anyja neve; lakcím; érvényesség; lakcímkártya mindkét oldala).  Ez sem kötelező, csak a fenti helyzetekben. A folyamatos áruhitel rendszer miatt szükséges a tagok hivatalos lejelentkezése.
3. Szponzoroddal beadod a papírjaidat az Oriflamebe. A belépési díj mindössze 999,- Ft, melyet az első számláddal együtt kell befizetned. Ezt a az összeget a mi csapatunk visszatéríti neked.

Mikor válsz Oriflame taggá, azaz Oriflame Szépségtanácsadóvá?

Jelentkezésedet követően akár néhány percen belül internetes regisztrációdat követően, melyet szponzorod, vagy direktorod végezhet el. Ezután emailben vagy sms ben kapsz egy útmutatás mely szerint aktiválnod kell regisztrációdat. Ezután egy ismételet automatikus üzenetben megkapod a szépségtanácsadói kódszámod és jelszavad. Ezek segítségével tudsz belépni az Oriflame weblapján a szépségtanácsadói kosaradba.

Rendelést le tudsz adni a weblapon a www.oriflame oldalon, vagy telefonon a 0614503939 es számon vagy a rendeles@oriflame.hu oldalon. A weblapos rendelés a legjobb, hiszen akkor tudsz rendelni a webes bazár akciókból is. Ajánlott, hogy az első rendelést szponzoroddal együtt adjátok le.

Hogyan rendelhetsz?

-A felső keresősorba, azaz a címsorba (nem a googleba) beírjuk azt, hogy: www.oriflame.hu
– Ezután felül jobb oldalon megkeressük  a ‘belépés” menüpontot. Ekkor beírjuk a belépéskor kapott kódjainkat. Felülre a szépségtanácsadói kódot, alá a jelszót.

Ha beléptünk, felül megkeressük a gyorsrendelés menüpontot. (lehet a rendelés menüponton keresztül is kezdeni). Ezáltal belépünk a kosarunkba. Ide belépve pl felül láthatjuk a katalógus rendelési kódokat is. Javaslom, hogy a következő katalógusból mindig érdemes vásárolni 1 db 3 –as, vagy 5 db- os csomagot. A katalógusvásárlás sosem kiadás, mindig befektetés, ami megtérül. Igaz interneten is át tudjuk küldeni ismerőseinknek, de mégis csak az élő katalógus a mi kirakatunk, melyet bárhol kényelmesen lapozhatunk és barátainkkal együtt áttekinthetünk. A rendelésünkbe egyébként mindig beletesz egy db következő katalógust a cég ajándékba.

Ezután betesszük a termékeket a kosárba. Ha ez megtörtént, a Szállítás menüpontnál kiválasztjuk a szállítás helyét. Ha postán maradó csomagként kérjük (ez a célszerű), akkor kiválasztjuk, hogy Posta- Mol postapont menüt, utána a település nevét, majd az adott postát (ha több is van).

A végén a rendelés elküldésével fejezzük be a rendelésleadást.
Fontos: a végső akciós árakat és Bónusz pontokat a rendelés befejezése gomb előtt látjuk csak. Mindig ellenőrizzük, hogy hány BP a rendelés, új tagok különös tekintettel a Start Programra. Téves rendelésleadás esetén még kis ideig, általában pár percig vissza tudják minuszolni a csomagot, ha azonnal szóltok a cégnek a 0614503900 ás vagy 3939 es végű számon.

Amint a rendelést elküldtük felülre pillantva láthatjuk, hogy a termékek mikor kerülnek kiszállításra.
Ha délelőtt 10 előtt adjuk le rendelésünket, másnap délután a postán van. Ha 10 h. után adjuk le, akkor 2 munkanap múlva. A csomag érkezésekor sms-t kapunk. A postán nevünk bemondás után át tudjuk venni a csomagunkat. A csomagcímkét a dobozról őrizzük meg egy ideig , esetleges reklamáció esetére. Az Oriflame 100% garanciát vállal.  Reklamációs csomagjainkat ingyenesen tudjuk az Oriflamenek visszaküldeni,  inverz csomag plusz szolgáltatással. Első reklamáció előtt kérjük szponzorunk segítségét!

Ha valaki csekkes fizetésre válik jogosulttá, akkor a szponzorával együtt kitöltött felvételi kérelmet, és személyi, lakcímkártya, adókártya másolatát, vagy fotóját el kell juttatni- szponzora segítségével a cég felé.

Szállítás:

A rendelést kérheted házhoz 1600 ft ért, vagy 150 pont felett ingyenesen., a közeledben lévő Postára, postán maradó szolgáltatással. Ha a Porstára,  kéred a csomagod, nem kell házhozsszállítási díjat fizetned! 50 pont felett nem kell semmilyen plusz díjat fizetned.

Hogyan kell fizetned?

Az Oriflame-es munkát akár az első hónap után már mindenféle tőke nélkül elkezdheted, a teljesen díjmentes áruhitel konstrukció igénybevételével! Aki megcsinálja a Start Program első lépését, azaz első katalógusidőszakában rendel min 100 pont rendelés, átveszi és kifizeti, a második katalógusban már kaphat hitelt. A rendeléshez csatolják az aktuális számlát (szépségtanácsadói áron számolva) és a befizetendő összegről kiállított sárga csekket. Az áruhitel kifizetésének határideje a rendeléstől számított 14 naptári nap, azaz legkésőbb a 14. napon belül ki kell fizetni a rendelést. A hitelszabályzat pontos leírását a weblapon olvashatjuk.  Az adott hitelkeretedig egyszerre két hiteles számlád is lehet! Tartozás esetén viszont egyáltalán nem adható le rendelés. Ezért nagyon figyelni kell, hogy a pénz be is érjen!  2 db le nem járt hiteltartozás esetén is vásárolhatsz még – készpénzre.  Késedelmes fizetés esetén a cég 3 lépcsős behajtási eljárást kezdeményez, melynek költségei is Téged terhelhetnek!

Hogyan lehet keresni?

Ha katalógus áron 25 ezer Ft-ért rendelnek Nálad, akkor a Te azonnali hasznod 5 ezer Ft. Az Oriflame-nél rögtön az elejétől él a 25 % árrés. Ha a saját eladásodat megötszörözöd, akkor az azonnali hasznod is megötszöröződik. Továbbá különleges ajándékszerzési lehetőségekben is részesülhetsz már 100 BP feletti rendelés esetén a (3 lépcsős Start Programban). Továbbá a legjobb forgalmazók a TOP KLUB programban.
Ha magad is szponzorrá válsz, és újabb törzsvásárlókat hozol be a klubba, jelentős másodlagos jövedelmet generálhatsz. Ez a jövedelem elérheti a teljes havi nettó forgalmi érték 24%-át! Ez a rendszer teszi egyedülállóvá az Oriflame-et. Ez a mi „sikertervünk”. Egyéb hálózatépítéshez kötődő kereseti lehetőségek is ösztönzik munkánkat, mint például a  bónusz prgogram, a TOP klub program, a VIP klub, utazások, ajándékok, egyéb elismerések, pénzjutalmak. Ezek részletes megismeréséhez kérd szponzorod illetve a weblap segítségét. Számláidon a cég mindig feltünteti szponzorod és direktorod nevét és telefonját. Ők a képzésben, a továbbképzésben és az ügyvitelben készségesen mindenben segítenek.
Neked mindössze egy dolgod van: Ismerd meg, Próbáld ki és Add tovább mindazt, amit megtanulsz. Ha minden nap szentelsz legalább egy órát az Oriflame-re, nagyon gyorsan megtanulhatod és pénztárcádon is érezheted jótékony hatását!

HA RENDELKEZEL E-MAIL CÍMMEL, MINDENKÉPPEN JELEZD A CÉG FELÉ, HISZEN ÍGY NAPRA KÉSZEN MEG FOGOD KAPNI A HÍRLEVELEKET (AKCIÓK, RENDEZVÉNYEK, HIÁNYTERMÉKEK, STB)!
SZPONZORODDAL, DIREKTORODDAL FOLYAMATOSAN TARTSD A KAPCSOLATOT, HOGY MINÉL TÖBB PÉNZT KERESHESS AZ ORIFLAME-MEL! Kérlek az adatkezelési nyilvántartást is add meg a profilodnál!

Szponzorod:

Direktorod: Kulcsárné Siklaky Katalin 447-es kód;
06-70/614-8551 ;

e-mail: oriflame.siklaky@gmail.com