Oriflame termékek

A fél évszázados éves vállalat rohamos fejlődése ellenére sem tévesztette soha szem elől eredeti üzleti filozófiáját: Természetes kozmetikumok, baráti kézből.

• Kiemelt figyelmet fordítanak az Oriflame-nél a természetes összetevők és növénykivonatok alkalmazására.
• Az Oriflame a termékeit garantáltan természetes alapanyagokból, kiváló minőségben, modern, jól felszerelt gyárban, ellenőrzött körülmények között gyártja.
Termékeink állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak. Tesztelésük során állatkísérletek nem folynak.
Férfi – női – gyermekkozmetikumokat, kiegészítőket és Wellnes termékeket forgalmazunk
• Idei évtől Eco kozmetikumokat is forgalmaz a cég, melyek természetes környezetbarát és etikus mivoltuk révén elnyerték a 4 legnagyobb minőségbiztosítási intézet hitelesítését
• Termékeink összetétele Rendkívül bőrbarát és antiallergén
• Közel ezer termékünk van, tetőtőtől – talpig a hajápolástól a lábápolásig…
100 % garancia van minden termékünkre
3 hetente megújuló katalógusaink, akciós szórólapjaink, termékminták, híradónk, bőrápolási, színkalauz, szépségápolási kiadványok, sikerterv, kiváló terméktréningek segítik vásárlóinkat és tanácsadóinkat

Oriflame termékek - bőrápolás

Oriflame bőrápolási termékek

Bőrápolás
Bármilyen is legyen a bőrtípusa vagy az életkora, az Oriflame innovatív bőrápolási készítményeinek teljes sorozatát kínálja Önnek. Termékeink a természet bölcsességét a tudomány legjavával ötvözik, és bizonyítottan hatékony megoldást kínálnak a napi bőrápoláshoz. Készítményeinket az írországi Dublinban fejlesztik és tesztelik.

Oriflame termékek - Dekorkozmetikumok

Oriflame – Dekorkozmetikumok

Dekorkozmetikumok
A dekorkozmetikumok világa nem csupán a színekről szól. Az Oriflame célja, hogy a sminkszerek használatával valamennyi hölgy kiemelhesse természetes szépségét. Innovatív összetételű és divatos csomagolású sminkszerek széles választékát kínáljuk a hölgyeknek – minden alkalomra, minden hangulathoz.

Oriflame termékek - Illatok

Oriflame – Illatok

Illatok
Az Oriflame a kitűnő és jó minőségű illatok széles skáláját kínálja, a mérsékelt árfekvésű termékektől kezdve egészen az exkluzív illatokig. Az illatainkat a parfüm hazájában, Franciaországban fejlesztjük ki. Ez garantálja a kiváló minőséget, az állandó újítást és az illatok tartósságát.

Orifalme termékek - Testápolás

Orifalme – Testápolás

Testápolás
Ez a termékkategória magában foglalja a testápolási, szájápolási, láb- és kézápolási termékeket, továbbá a napozószereket és a babáknak készült termékeket. Kiváló minőségű készítmények széles választékát kínáljuk, hogy maximálisan kielégítsük mindennapi igényeit. Természetes összetevőket tartalmazó termékeink gondoskodnak bőre tisztaságáról, üdeségéről, és egészségéről is!

Orifalme termékek - Hajápolás

Orifalme – Hajápolás

Hajápolás
Legyen a haja rövid vagy hosszú, vastag- vagy vékonyszálú, festett vagy természetes, termékeink gyönyörűvé varázsolják azt. Samponjaink és kondícionálóink, hajápolóink és hajformázóink gondoskodnak a megfelelő hajápolásról az ápolt és gyönyörű hajért.

Orifalme termékek - Kiegészítők

Orifalme – Kiegészítők

Kiegészítők
A hajkefétől a kézitáskáig, a napszemüvegtől a papucsig, a fogkefétől a plüssmackóig, a neszesszertől a manikűrkészletig, a pareótól a kendőig, a gyertyától a fésűig még sok minden, például övek, lábápolók, törülközők, karkötők, nyakláncok, fülbevalók, szezonális ajándékok is találhatók az Oriflame-nél. Sőt, még ennél is több!
Ékszereink nikkelmentesek!

Oriflame termékek - Wellness

Oriflame termékek – Wellness

Wellness
A szépség nemcsak a bőr szépségét, hanem a belülről fakadó szépséget is jelenti.
A Wellness by Oriflame-termékcsaládot svéd tudósok táplálkozástudományi szakértőkkel karöltve fejlesztették ki. Az eredmény: innovatív, biztonságos, kiváló minőségű wellness-készítmények, amelyek belülről gondoskodnak bőre természetes szépségéről, és arról, hogy Ön mindennap a maximumot nyújtsa.

Orifalme termékek - Ecobeauty

Orifalme – EcoBeauty

 

2012 új termékcsoportja: az EcoBeauty.

Az Ecobeauty az első olyan kozmetikai termékcsoport a világon, amely 4 független, nemzetközi tanúsítvánnyal igazolja a hatóanyagok természetességét és az Oriflame társadalmi- és környezetvédelmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét.

A tanúsítványokat kiadó szervezetek:

A Fairtrade a méltányosság elvén alapuló szabad kereskedelmet képviseli. Lehetőséget nyújt a fejlődő országok gazdálkodóinak abban, hogy jobbá válhasson életminőségük. Ezt oly módon éri el, hogy az alapanyagok értékesítéséből származó hasznot náluk hagyja. Az Ecobeauty temékekben a Fairtrade által közvetített két összetevő: a kókuszolaj és a sheavaj.

FSC (Forest Stewardship Council) A Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa a világ első számú független szervezete, amely harcol a fenntartható és felelős erdőgazdálkodásért. Tanúsítványa igazolja, hogy a csomagolásra felhasznált papír kifejezetten az erre a célra ültetett fából származik.

A Vegan tanúsítvány igazolja, hogy a sorozat nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és a készítményeket nem tesztelték állatokon.

Az Ecocert tanúsítvány garantálja, hogy az összetevők természetesek, illetve organikusak valamint a hatóanyagok kinyerése kíméletes és etikus módon történik.
Az Ecocert tanúsítványának feltételei:
– a készítmények összetételének minimum 95%-a természetes, minimum 50%-a növényi és minimum 5%-a organikus eredetű legyen (az Ecobeauty termékekben ennél magasabbak a %-os arányok!)
– a kozmetikum nem tartalmazhat állati eredetű hatóanyagot, parabént, szilikont és ásványi olajat
– illatosításra kizárólag az Ecocert által elismert természetes illatanyagok használhatóak.