Oriflame Wellness Astaxanthin antioxidáns kapszula

astiAz Oriflame Wellness Astaxanthin antioxidáns kapszula leegyszerűsítve egy algakapszula, mely antioxidáns tulajdonsággal bír, azaz véd a szabadgyökök ellen, szervezet eloxigenizálódása ellen. Százszor erősebb antioxádáns, pl mint az E vitamin. Pontosítva az astaxanthin egy zsírban oldódó antioxidáns. Egy szerves pigment ezen belül piros festékanyag és a karotinoidok családjába tartozik. A szerves pigmentek természetes úton jönnek létre. Tartalmazzák gombák, algák, valamint olyan halak és madarak, melyek ezekkel táplálkoznak. Pl: lazacok, flamingók. A karotinoidok elnyelik a fotoszintetizáláshoz szükséges fényt, és védik a klorofillt a fény káros hatásaitól. A bőrünkben raktározzuk el, így biztosítjuk szervezetünk számára a fényvédelmet.

De mik is azok  a manapság oly sokat emlegetett szabadgyökök?

Olyan páratlan számú elektronnal bíró, instabil oxigénmolekulák, amelyek elektronokat „lopnak” a többi atom-tól. Amikor egy szabadgyök reakcióba lép egy stabil molekulával, akkor a stabil molekula is szabadgyökké válik. Ez egy szabadgyök-képződési láncreakciót indíthat el. Számos tudós szerint az öregedés folyamata nagy mértékben a szabadgyökök “rovására írható”.

Az astaxanthin a sejtmembránjainkat védi az oxidációs károsodástól. Egyedülálló melekuláris struktúrával bír. Az átlagos antioxidánsokkal összehasonlítva az astaxanthin két plusz oxigénmolekula-csoportot tud rendelkezésre bocsátani, ami lehetővé teszi a számára, hogy úgy semlegesítse a szabadgyököt, hogy közben maga nem válik instabillá.Vagyis átalakítja a szabadgyököt, ugyanakkor nincs szüksége egy másik „elektrondonorra” ahhoz, ő maga újra stabilizálódjon.

Mivel zsírban oldódik, képes átlépni a vért és az agyat, eljut egészen a szemig és a központi  idegrendszerig. Javítja az izmok állóképességét is, és nagy mértékben lassítja a bőröregedést.

Az Oriflame Wellness Astaxanthin antioxidáns kapszula a legfontosabb jótékony hatásai:

-védi bőrünket az UV sugarak általi károkozástól

– jobb látást bíztosít

– regenerálja az izomzatunkat, ezáltal jobb állóképességet is biztosít

– kollagénvédő tulajdonsága révén csökkenti a ráncképződést

– vérnyomás csökkentő

– vércukorszint csökkentő

– véd a rákkal szemben

Hogyan hat az Oriflame Wellness Astaxanthin antioxidáns kapszula az izmokra?

Sporttevékenység során nő a szervezet oxigénfelvétele, ezáltal megemelkedik a szabadgyöképzés is. Ez gyulladásos folyamatokhoz vezet (izomláz). Az asztaxanthin pedig legyőzi a szabadgyököket, ezáltal elősegíti az izmok gyors regenerációját.

Az astaxanthin állóképességre kifejtett komoly hatását egy fél éves, 40 fiatal, egészséges férfi alany bevonásával végzett kutatássorozattal  tesztelték.

Hogyan kell szedni az Oriflame Wellness Astaxanthin antioxidáns kapszulát?

Leginkább étkezéssel egyidejűleg. Bár a kapszula magában is tartalmazza a felszívódáshoz szükséges zsírmennyiséget.

Terhes nők, diabéteszesek szedés előtt konzultáljanak orvosukkal. Nem ismert mellékhatás ezen  állapotokban.

A készítmény anyagáról és csomagolásáról:

A hatóanyag forrása:

egy zöld algafajta a Haematococcus pluvialis (AstaREAL ®, melyet   szállít a BioReal (Sweden) AB. porrá szárított kivonata egy kemény zselatin kapszulába zárva.

Egy kapszula hatóanyagtartalma: 4 mg Astaxanthin

Oriflame belépők szépségtanácsadói áron vásárolhatják meg ezt a kiváló egészségvédő-és regeneráló készítményt. Hölgyek és urak számára egyaránt ajánlott. Az Oriflame belépés az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével kezdeményezhető.

Akció az Oriflame 4-es katalógus ideje alatt: Vásároljon két darab Oriflame Astaxhantin kapszulát, és egy Giordani Bőrmegújító-és erősítő alapozó 199-ft ért lehet az tiéd.