Oriflame Wellness italporok

Az Orifwwwellame rendkívül ízletes, tászeletpanyagdús, laktató- valódi íz-és táplálkozásélményt nyújtó testsúlyszabályozó Wellness termékeket fejleszt. Kategóriáink:

 

 

 

sss

1: Eper, csokoládé, vanília ízesítésű Oriflame wellness italporok, más néven shakek

2: spárga és paradicsomos- bazsalikomos ízű wellness levesporok

3: csokoládés és bogyós gyümölcs ízesítésű wellness fehérjeszeletek.

Ebben a cikkben az Oriflame wellness italporokat, azaz az egyes pontot részletezzük:

Az eper és vanília ízesítésű Oriflame italporok egy túlsúllyal küzdő emberek részvételével végzett – két évig tartó tudományos kísérletsorozat bizonyított eredményeivel alátámasztva mutatták meg testsúlycsökkentő, és egyéb létfontosságú élettani változásokat elősegítő funkciójukat. A tanulmány gerincét az a bizonyítás képezte, hogy az alany nem tud fogyni, amíg inzulinszintje magasan áll.  Amint az inzulinszint sikeresen csökkenni kezdett, és a az alanyok fogyása azonnal elkezdődött. A paciensek testsúlya, vérnyomása minden esetben csökkent. Csak úgy, mint édesség utáni éhségük. Energiaszintjük, teljesítőképességük pedig nőtt. Ezek az Oriflame Wellness italporok azon túl, hogy helyettesítik az édességet a napi táplálkozás folyamatában, nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal, rosttartalommal turbózzák fel a szervezetünket, a lehető legnagyobb mértékben figyelembe véve a lehetséges egyéni érzékenységeket. Alacsony a Glikémiás indexük, és a kalóriatartalmuk, továbbá Omega 3 olajat is tartalmaznak. Az Oriflame édes italporai rendkívül ügyesen használhatók egyéni receptek kialakítására is, természetesen ennek akkor van igazán értelme, ha pontosan ismerjük a hozzá kevert egyéb ételek szervezetünkre kifejtő hatását. Pl: A vanília italpor remek jeges kávé, banános turmix, diétás madártej, fahéjas- barackhabos könnyű édesség, stb készíthető.

Alkalmazás: a wellness italporok legoptimálisabb beviteli módja: napi minimum két – háromszori alkalommal, lehetőleg étkezés előtt fél órával, mert így csökkenti az éhségérzetet, ezáltal könnyen csökkenthető a következő étkezés során bevitt ételmennyiség.

Ettől függetlenül a nap bármely időszakában fogyasztható nassolás, vagy akár rendes étkezés kiváltására. Az Oriflame kutatóközpontjában végzett testsúlycsökkentő kísérletsorozat fő pillérei (a Harvard egyetem életmódtani kutatási eredményeinek beépítésével) a mi sikerünk egyszerű receptje is egyben: Fogyasszunk legalább napi két alkalommal Oriflame Wellness italport, mozogjunk (akár csak tempósan sétáljunk) legalább napi fél órát, sportolunk legalább hetente 3-szor minimum fél órát, továbbá csökkentsük felére napi hús-és fehérjebevitelünket, és több zöldséget fogyasszunk.

 

Az Oriflame Wellness italporok egyedi tulajdonságai:

– 3 kiváló fehérjeforrás

– magas Omega 3 tartalom – különleges (lenmagon táplált csirkékből nyert tojásból)

– tiszta – és természetes összetevők

– alacsony glikémiás index

– szabadalmazott egyéni formula

– tudományosan bizonyított, megtartható-és biztonságos testsúlyvesztés

– csak természetes ízesítők.

Az italporokban található alapvető tápanyagok származási forrása: borsó, alma, tojás, tej, csipkebogyó, répa. Egy italpor 7,5 gramm fehérjét, 6 gramm szénhidrátot, 1,5 gr zsírt tartalmaz. Az Oriflame Wellness italporokban a zsírsavak aránya ideális, a szénhidrátok rosttartalma magas, és glikémiás indexe  alacsony, a fehérjék aminosav összetétele ideális, mivel megfelelő arányban tartalmazza az esszenciális aminosavakat. Tejsavóból, borsóból, tojásból származó fehérje található benne. Magas fehérjetartalmát mutatja pl egy italpornak, hogy egy átlagos nő napi fehérjebevitelének 15 % át teszi ki, míg kalóriabevitelének csupán 3 %át. Ez a magas fehérjetartalom elősegíti a jóllakottság érzés gyors elérését. Pl egy kanál epres italpor kalóriamennyisége: 65 kcal. Hozzá való 1,5 dl tej 47 kcal. (A termékek vízben is feloldhatók). Pl meleg nyári napokon kellemesebb, üdítőbb hatást érünk el vízzel elegyítve. Az Oriflammel ellentétben a legtöbb fehérje tartalmú étrendkiegészítőt gyártó cég nem törődik termékeik esszenciális zsírzsav tartalmával. A mi Wellness italporaink rendkívül gazdagok Omega3 zsírsavban.Az Omega3 és Omega 5 zsírsavak aránya: 1:5

A termékek glikémiás indexe: 23. (55 alatt számít alacsonynak az érték). A magas glikémiás indexű szénhidrátok nagyon gyorsan megemelik a vércukorszintet, gyorsan elindítják a hízás folyamatát. Ezek az általában fehér színű, és édes ízű termékek, fehér liszt, cukor, édességek, melyek erősen kerülendők.

A szabadalmilag védett, titkos formulát, mely egyedül az Oriflame wellness termékekben találhatóak személyesen Stig Steen világhírű professzor állította elő, melyet tüdőtranszplantált beteg számára fejlesztett ki.

Mivel kizárólag természetes ízesítőket és színezőanyagokat tartalmaznak az Oriflame Wellness italporok, ízük, állaguk, élvezeti értékük messze meghaladja a legtöbb versenytársunkét.

Oriflame regisztrációt követően, melyet az itt található űrlap kitöltésével megtehetünk, akár pár órán belül kézhezvehetjük beszerzési áron csodás ízű új barátunkat, az első Oriflame shake-ünket. Oriflame receptfüzetünkben kiváló ötleteket találunk, és Oriflame regisztrációnk által még több érdekességet olvashatunk termékeink tudományos hátteréről.  Folyt köv…