Oriflame WellnessKids Omega3 kapszula gyermekeknek

kid

Az Omega3 WellnessKids kapszula alapvető fontosságú zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak a gyermekek megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. Javasolt bevitel: naponta 5 ml. 3 éves kortól. 105 ml.

A kellő mennyiségű Omega3 mennyiség fedezése természetes forrásból, azaz tiszta minőségű tengeri halakból rendkívül nehéz, ezért mindenképpen pótolnunk kell.

– Segíti az agy, az idegrendszer és a látás egészséges fejlődését
– Növeli a koncentrálókészséget, az olvasási és tanulási képességet
– Csökkenti a hiperaktivitást, agresszivitást
– Erősíti az immunrendszert
– gyorsítja a gyulladásos betegségek gyógyulási idejét
– csökkenti az allergiás problémákat
Magas minőség
A gyártási folyamat Svédországban történik, GMP-minősítéssel (Good Manufacturing Practice), a legjobb minőségű összetevőket használva. A halolaj a Csendes-óceánban honos szardínia- és szardella állomány halaiból származik, és a legfejlettebb technológia alkalmazásával 5 lépcsős tisztítási folyamaton esik át.
A készítmények nem tartalmaznak mesterséges ízesítőket, tartósítószereket, cukrot, színezéket, genetikailag módosított összetevőket és zselatint. A Multivitamin- és ásványianyag-tartalmú tabletta xylitol-t (növényi édesítőszer) tartalmaz, amely védi a fogakat. Az Omega3 természetes citromolajjal ízesített.

Használata:
3 év fölött napi egy teáskanálnyi (5ml).
Az Oriflame WellnessKids Omega3 kapszula adható önmagában, folyadékkal vagy salátán tálalva, esetleg kenyérrel.
Az optimális felszívódás érdekében a Multivitamin és ásványi anyag tartalmú rágótabletta fogyasztása az Omega3 olaj után javasolt.

Az Oriflame belépők a lehető legmagasabb minőségű egészségvédő termékekkel láthatják el családjukat és vásárlói körüket. A belépés az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével kezdeményezhető.