Verhetetlen Oriflame férfi illatok

Az Oriflame férfi illatokról a legfontosabb tudnivaló, hogy világszínvonalú, fantasztikusan ütős illatkreációk, elérhető áron. Ár-érték viszonylatban maximálisan verhetetlenek. Sok külföldről hazatért ismerősöm véleménye az, hogy a „nagy” parfümfaló országokban piacon lévő legmárkásabb férfi parfümökkel sikeresen veszik fel a versenyt. Személyes benyomásom, hogy amikor Oriflame férfi parfümöt kínálok, mutatok, szinte azonnal megrendeli, aki beleszagol szinte bármelyik új illatba.
A legújabb OriVerhetetlen Oriflame férfi illatokflame férfi parfümünk az Excite Force, mely egy orientális, ellenállhatatlan, markáns, férfias illat. Intenzív és megállíthatatlan. Szinte senki nem tud ellenállni vonzerejének. Igazi erőt kölcsönöz viselőjének. Illatkreátorai: Fabrice Pellegrin és Marie Salamagne. Pellegrin 50 világhírű illat megalkotója, Salamagne nevéhez is olyan márkák kötődnek, mint pl a Nina Ricci. Mindketten fiatalos, de mégis érett, energikus illatkreátorok. Az Oriflame Excite Force összhatása aromás, páfrányos. Fejjegyében modern illatelemek, dinnye, narancs, alma szerepelnek. Szívjegyében a zúzott fenyő tűlevél és egy új –izgalmas parfümelem a cascalone molekula, mely vizes illatjegyet kölcsönöz az illatnak- szerepelnek. Alapjegyében a fekete ámbra dominál, továbbá tonkabab és szantálfa. Az illat 75 ml-es kiszerelésben kapható. A mostani- 12 es Oriflame katalógusban rendkívül alacsony, 2999,- Ft os akciós áron rendelhetik meg vásárlóink. Oriflame tagjaink, már új Oriflame belépőink is, még sokkal alacsonyabb áron juthatnak hozzá ehhez a csodás illathoz. Oriflame rendelési kódja: 31639.
Verhetetlen Oriflame férfi illatokAz Oriflame 12-es katalógusban több másik Oriflame férfi illatunk is akciós, ezekből két nagy családi kedvencünket szeretném még kiemelni, melyeket szintén verhetetlen áron tudunk most megvásárolni.
S8nightAz Oriflame S8 Night 50 ml egy igazi világszínvonalú, modern, édes, de mégis varázslatosan férfias, buja, érzéki és tartós illat. Igazi afrodiziákum, melyet a cédrusfa és az édes mandula aromája tesz izgalmassá. 8 jellegzetes összetevője között megtalálható a bergamott, az édesgyökér és a pézsma. Oriflames rendelési kódja: 15183.
Verhetetlen Oriflame férfi illatokAz Oriflame Power Musk 50 ml szintén egy édes, buja, fűszeres illat, kissé púderes felhanggal. Varázslatos hatása van. Egy kimondottan „szexi” illata van. Az érzelmes, szenvedélyes férfiak illata.
Leginkább a pézsma illatjegy dominál benne, ezt kiegészítik a fás jegyek és a szerecsendió aromája.Musk2