Oriflame Sarokreszelő

Az Oriflame sarokreszelő elengedhetetlen eleme a hatékony lábápolásnak. A sarokreszelő használatával bőrödet puhábbá, simábbá varázsolhatod hosszú időre.

Az Oriflame majdnem 10-féle sarokreszelőt kínál, így biztosan minden vásárló megtalálja a számára legideálisabb terméket.

Az Oriflame Sarokreszelő Kínálata!

Sarokreszelő használata előtt érdemes a lábat meleg vízben áztatni, hogy a bőr még jobban felpuhuljon.
A 4 az 1-ben Oriflame sarokreszelő előnye, hogy a reszelő 4 különböző felülettel rendelkezik, így 4 lépésben, hatékonyan varázsolhatod lábbőröd simává és puhává.

Az Oriflame kínálatában megtalálható az elemmel működő sarokreszelő is, mely egyaránt használható nedves- és száraz bőrön is. Az elemes sarokreszelő forgófeje 40x forog körbe másodpercenként. A forgófej cserélhető.

Amennyiben sokat utazol, számodra a praktikus, kis kialakítású Oriflame 4 az 1-ben sarokreszelő lehet az ideális választás. A 4 az 1-ben sarokreszelő részei: habkő, körömkefe, csiszolópapíros reszelő és fém reszelő. 

A sarokreszelők árazása nagy szórást mutat. A legegyszerűbb változat már 1.000 forint alatt is megvásárolható, az elemes változatért azonban 12.000 forintot kell fizetni.

Figyelem! A lenti űrlap beküldését követően minden sarokreszelőt és egyéb Oriflame terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!