Az Oriflame minőség

Az Oriflame minőség

”Garantáljuk, hogy a termékeink biztonságosak, hatékonyak, kiváló minőségűek és a katalógusban leírt állításoknak megfelelnek. Ennek bizonyságaként 100%os pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden egyes Oriflame termékre. Az Oriflame ötvözi a természet bölcsességét, a legújabb technikai eljárásokkal és díjnyertes bőrápolási és kozmetikai termékeket állít elő, amelyet több millió ember használ a világ több, mint 60 országában.

Az Oriflame egy nemzetközi minőségbiztosítási szabványrendszerrel rendelkezik, amelynek gyártásra és értékesítésre vonatkozó előírásai mindarra az országra vonatkoznak, amelyekben a vállalatunk működik. Ezen előírások betartása mellett termékeink kiváló minőségét a fejlesztés során alkalmazott technológiákkal, a gondosan kiválasztott összetevők felhasználásával és a termékek magas színvonalon történő előállításával tudjuk biztosítani.

Folyamatosan ellenőrizzük valamennyi gyártó egységünket és alvállalkozóinkat, hogy a vásárlóink számára kiváló minőségű termékeket tudjunk biztosítani. Termékeink előállítása során a higiénia kiemelt fontosságú, ezért rendszeresen ellenőrizzük üzemeink tisztaságát, és a termékeinkben kizárólag ellenőrzött forrásból származó összetevőket használunk fel. Vizet tartalmazó termékeinkben kizárólag tisztított vizet alkalmazunk. Az üzemekben egy speciális berendezés segítségével a beáramló levegőt is megtisztítjuk a szennyeződésektől és a mikroorganizmusoktól.

Az Oriflame számára elsődleges fontosságú, hogy a termékekben felhasznált összetevők megfeleljenek a szigorú nemzetközi és a vállalat által meghatározott belső szabályozásoknak és irányelveknek. A biztonsági teszteléseket szakértőink végzik 18. életévüket betöltött, önként jelentkezők bevonásával.
Az Oriflame büszke arra, hogy termékeinek előállítása során régóta és következetesen figyel az állatokra. Nem teszteljük a termékeinket és a bennük felhasznált összetevőket állatokon. Kozmetikai készítményeink előállításához kizárólag „állatbarát” anyagokat használunk fel.

Az Oriflame a készítményeihez nem használ állati eredetű hatóanyagokat, sem halott állatból származó anyagokat, sem olyanokat, amelyek kinyerése az állatnak fájdalmat vagy sérülést okozna.
Vásárlóink bizonyosak lehetnek abban, hogy az Oriflame-készítmények receptúrái és gyártási folyamatai nagyon szigorú minőségi normáknak és etikai előírásoknak felelnek meg.
Az alábbiakban bemutatunk néhány példát arra, hogy miként biztosítjuk, és miként választjuk ki a termékeinkben felhasznált alapanyagokat:

Növényi eredetű
Tiszteljük a természetet, és arra törekszünk, hogy megtaláljuk azokat a növényeket, amelyeket hatékonyan és biztonságosan tudunk használni a termékeinkben. A készítményeinkben felhasznált legtöbb alapanyag növényi eredetű.

Organikus
A termékeinkben felhasznált organikus összetevők bizonyítottan organikus forrásból származnak, és megfelelnek a hivatalos nemzetközi és a regionális előírásoknak.

Környezetbarát
Termékeink előállítása során arra törekszünk, hogy kizárólag olyan természetes összetevőket használjunk, amelyek összhangban vannak szigorú környezetvédelmi előírásainkkal, és nincs semmilyen káros hatásuk a környezetre.

GMO
Nem alkalmazunk genetikailag módosított organizmusokat (GMO) vagy azokból származó összetevőt”

Termékeink számos híres minőségbiztosítási tanusítvánnyal rendelkeznek

Parabénbenmentes bőrápoló családokkal is rendelkezünk