Szépségtanácsadóság

Légy Te is Oriflame Szépségtanácsadó! 

Az Oriflame egy lehetőség mindenki számára, aki pénzt akar keresni, szebb – ápoltabb-fiatalosabb szeretne lenni, vagy akár csak barátokra, egy közösségre, ill. egy kellemes hobbira vágyik.

Oriflame Szépségtanácsadóként élvezhetjük kozmetikumaink hatékonyságát, új embereket ismerhetünk meg, izgalmas utazásokon vehetünk részt, és lehetőségünk nyílik a személyes fejlődésre.

Szinte korra- és nemre tekintet nélkül, kötetlenül-a saját életvitelünkhöz igazíthatjuk Oriflames tevékenységünket fő, vagy mellékállásban, diákként, nyugdíjasként, vagy akár csak törzsvásárlóként is.

Kötetlen munkaidőben, főnök nélkül, saját magunk által megválasztott munkatársak társaságában dolgozhatunk!

A szépségtanácsadóság egy klubtagsági viszonyt jelent mindenféle kötelezettség nélkül.

De lehetőséget nyújt arra is, hogy megvalósíthassuk álmainkat!!

Az Oriflame Szépségtanácsadó azonnali haszonra tehet szert a termékek értékesítésével, ugyanakkor hosszú távú pénzkereseti lehetőséget kínál számára a cég.

Továbbá számos ajándékprogramban, szépségtanácsadói akcióban, ingyenes rendezvényen, és képzésben vehet részt.

Aki napi 1-2 óra következetes munkát és némi tanulást rá tud fordítani a szépségtanácsadói munkára, nagyon hamar komoly jövedelemre tud szert tenni. Hiszen a kozmetikai termékek mindig jól értékesíthető árucikknek számítanak, főként a magas minőségű, kedvező árú és természetes kozmetikumok! Ráadásul a többszintű jutalmazási rendszerű (Multi Level Marketing) rendszerű cégek, mint az Oriflame is, inverz hatású cégek, azaz válság idején fejlődnek a legjobban.

Vagyis Oriflame szépségtanácsadóként azon kívül, hogy mi magunk pénzt kereshetünk, remek termékeket, és remek munkalehetőséget kínálhatunk ismerőseinknek, barátainknak is.

És mindehhez egy professzionális, maximálisan megbízható cég áll a hátunk mögött.

Vállalkozói igazolvány kiváltására nincsen szükség.

Továbbá nincs szükség előzetes képzettségre, pénzbefektetésre sem.

És ez nagyon fontos, mert jelenleg nem nagyon találunk hasonló megbízható közvetlen érétkesítő céget, ahol nem kell már az indulásnál horribilis összegű pénzt kifizetni, illetve termékek garmadáját kötelezően megvásárolni.

Az Oriflamenél mindössze 999,- ft a tagsági kártya kiváltása.

Ezért bárkinek szívből kínálhatjuk a lehetőséget.

Összefoglalva: a tagság csak előnyökkel jár! Mindenkinek megéri!
Sem kockázat, sem kötelezettség, sem pénzbefektetés nem jár vele!