Oriflame Time Reversing SkinGenist arcápolók

skin1Az Oriflame Time Reversing SkinGenist arcápolók rendkívül hatékony ránctalanító és bőrfeszesítő tulajdonsággal bírnak. Továbbá rugalmasabb, tömörebb, ragyogóbb, egyenletesen felszínű arcbőrt eredményeznek.  Ár- érték viszonylatban talán az Oriflame legjobb terméke.

A leghatékonyabb arcápolónk. Már első használat után is látható változást érünk el vele,ha bőrünk igazán jól reagál az arcápolókra. Változó kor felett, rugalmasságát vesztett, normál- száraz bőrre ajánljuk.  Fő összetevője a szójából  nyert SkinGenist Soy nevű szabadalmazott hatóanyag. Ez az anyag a szójából nyert izoflavonoidoknak egy különlegesen létrehozott változata. Tíz lépésben tisztítják, majd a hatóanyagokat kapszulákba zárják, így jutnak el a bőr legmélyebb rétegeibe. A fő hatóanyagot eredményét fokozzák  még a következő növényi kivonatok: shea vaj, édesgyökér, kövirózsa, borsó, jiaogulán (örökélet növény- antioxidáns). Az Oriflame SkinGenist nappali krém SPF 15 ös fényvédelmet biztosít. Erősen hidratál. Éjszakai kréme erősen ránctalanít és táplálja a bőrt. A hatékonyság fokozása értelmében érdemes mindkét terméket használni. Továbbá kiegészíteni szérumjával, mely további extra ápolást nyújt. Ez egy koncentrált hatóanyag tartalmú bőrápoló, mely használható önmagában, illetve a nappali, vagy az éjszakai krém alá. Hatóanyag tartalma tehát magasabb, mint a krémeké, és C -vitaminnal bővített.

Vásárlóink, Oriflame belépőink, és már csatlakozott Oriflame szépségtanácsadóink a mostani 4-es Oriflame katalógusunk ideje alatt rendkívül kedvezményes – akciós áron vásárolhatják meg az Oriflame Time Reversing Skin Genist arcápolókat. Az Oriflame belépés itt kezdeményezhető az oldalon lévő regiszrációs lap kitöltésével.

 

szérum