Oriflame Eclat illatok

Az Oriflame Eclat illatok egyszerre szimbolizálják az eleganciát, az üdeséget és a stílust. Az Eclat szó jelentése: ” ragyogás”.  A párizsi életérzést szimbolizálja. Jelképe az Eiffel torony.  Az első Oriflame Eclat illat 1999 ben került bevezetésre, az első Orflame Eclat weekend pedig 2011-ben. 2014 -ben megújult az Eclat termékcsalád. Bevezetésre került az Oriflame Eclat Femme. Ez az illat a klasszikus Eclat újragondolása modernizációja.  femmeKifinomult, nőies, szépséges, virágos illat. A fő illatjegyét a franciaországi grasse-ben természtett jázminok alkotják. Marie Salamagne és Fabrice Pellegrin parfümőrök az illat kretárorai. Fejjegyében fellelhetjük a fekete ribizli, a körömvirág és a mandarin illatjegyeit. A szívben a jázmin hangsúlyozza a nőiességet.   Az alapjegyben az érzéki összetevők: a szantálfa, a vanília és az ámbra, csodálatos harmóniája érezhető.

Az Oriflame Eclat Femme a  7-es Oriflame katalógusban rendkívül kedvező áron vásárolható meg.

Aki most a nyáriasabb, gyümölcsösebb változatára vágyik az Eclat illatcsaládnak, az választhatja az Eclat Weekend, vagy Eclat Femme Weekend Edt-t.
Most 2015-ben került piacra legújabb Oriflame Eclat illatunk az Eclat Femme Weekend Edt, mely egy

igaeclat 2zi nyári illat. Modern, és mégis elegáns, üde és barátságos, leginkább barackos illathatású parfüm. Nathalie Lorson parfümőr alkottam meg, a Francia Riviéra és környezete ihlette. Az Eau de Toilette fő összetevője a provence-i barack, mely a rómaiakkal került Perzsiából Európába. Húsa sárgás színű, nagyon lédús és jellegzetes, aromás ízű, illatú.

Az illat vidám és erőteljes fejjegyét a barackon kívül a citrusos bergamott és a ribizli biztosítja.
Szívjegyében a fehér frézia, zöldk növények keveréke, rózsaolaj található.
Az alapjegy érzékiségét az aromás mósusz, a balzsamos cédrus és a meleg szantálfa adja.

Az Oriflame Eclat Weekend  szintén egy könnyed, gyümölcsös, nyári változata az Eclat parfümnek. Kreátora szintén Nathalie Lorson. Fejjegyében a leghangsúlyosabb szerepet kap a körte illata. Talán ez az illatjegy, mely leginkább megkülönbözteti az Eclat Femme weekendtől.  Összességében egy körtés, barackos, virágos illathatású rendkívül modern és közkedvelt illat.

Oriflame belépőink 20 % al alacsonyabb áron juthatnak termékeinkhez. Oriflame Belépés kezdeményezhető az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével.