Oriflame FeetUp Advanced lábápoló termékek

Oriflame FeetUp Advanced lábápoló termékekMár csak egy – két hét van hátra a papucsszezonig. Ez az évnek az az időszaka, amikor mindenkinek gyakrabban illik elővennie lábápoló termékeit. Az Oriflame teljes palettával rendelkezik a lábápolás területén. Rendkívül magas minőségű termékeket kínál nagyon alacsony áron.

Az Oriflame FeetUp Advanced lábápoló termékek professzionális termékek, melyek intenzív ápolást biztosítanak.

Azonban mielőtt nekifogunk az ápoló termékek használatának, fontos, hogy a láb bőrét előkészítsük a hatóanyagok befogadására. Továbbá esztétikai szempontból is fontos a megkeményedett bőr eltávolítása. Erre remek célt szolgál az Oriflame sarokreszelője. Oriflame FeetUp Advanced lábápoló termékek

Amint lábunk bőrét előkészítettük, azaz elértük a megfelelően sima bőrképet, rátérhetünk az intenzív ápoló krémek használatára. Kisebb radírozáshoz, azaz a napi „karbantartáshoz” remek eszközül  szolgál az Oriflame 2:1 intenzív, antibakteriális lábradír. Ez a termék tisztítja és revitalizálja a láb bőrét. Hatóanyaga: citrom mirtuszból nyert esszenciális olaj és intenzív bőrápoló komplex. 100 ml -es kiszerelésben kapható.

Az Oriflame FeetUp Advance intenzív hidratáló lábápoló krém sheavajat tartalmaz, mely csökkenti a bőrkeményedés kialakulását, az intenzív bőrápoló komplex pedig hidratálja a bőrt. 50 ml -es kiszerelésben kapható.

Az Oriflame FeetUp sarokápoló krém rendkívüli hatásmechanizmusa révén egy hét alatt jelentősen javul a bőrkeményedéses sarok állapota. Naponta kétszer ajánlott az alkalmazása. Bőrpuhító karbamidot, kakaóvajat, B5 vitamint és bőrápoló komplexet tartalmaz. Az Oriflame sarokápoló krém hatását lényegesen megnövelhetjük, ha éjszakára pakolás jellegűen kenjük fel a sarok bőrére, és lábápoló zoknit húzunk rá, mely szintén megvásárolható Oriflame termék. A mostani 7-es Oriflame katalógus ideje alatt a lábápoló szettünk, mely egy sarokápolóból és egy lábápoló zokniból áll, 999 ft-os katalógusáron kapható. Oriflame belépőink 20 % al olcsóbban vásárolhatják meg, akár már Oriflames belépésük első napján is. A sarokápolót és az intenzív lábápoló krémet is akciósan kapható még hétfőig. Ez a professzionális Oriflame FeetUp Advanced lábápoló család a fentiekben ismertetett akciós tagjain kívül számos egyéb remek terméket foglal magába. Ilyen a FeetUp 24 órás izzadásgátló lápspray. Frissítő hatású, izzadásgátló lábspray Pro-Active-technológiával és intenzív bőrápoló komplexszel. Szárazzá teszi a lábat. Gyorsan fejti ki hatását, fokozza a lábbőr komfortérzetét. Talkumtartalma felitatja a nedvességet és véd a kellemetlen szagok kialakulása ellen.  Az Oriflame FeetUp lábápoló maszk egy még intenzívebb ápolást biztosít. Egy nagyon erős hidratáló és puhító krém száraz lábbőrre. Intenzív bőrápoló komplexet, méhviaszt és shea-vajat tartalmaz. Leghatékonyabb használati módja: éjszakára, zoknival bedunsztolva. Ha nappal használjuk, akkor legalább 20 percig hagyjuk fent. Az Oriflame FeetUp frisstő lábápoló hab formulájának és összetevőinek köszönhetően azonnal hűsíti a fáradt lábakat, kellemes, bizsergető érzést nyújt. Nyugtató hatású vadgesztenye-kivonatot, frissítő citromot és intenzív bőrápoló komplexet tartalmaz.  Nagyon népszerű, hatékony termék. A FeetUp Advance lábáőoló termékeken kívül számos egyéb lápápolóval rendelkezik az Oriflame termékpalettája. Mind magas minőségű, a pedikűrösök is nagyon szívesen használják az Oriflame összes lábtermékét.

Oriflame FeetUp Advanced lábápoló termékek