Oriflame haj-és körömápoló kapszula

Az Oriflame haj-és köröhajmápoló kapszula L-cisztein tartalommal hatékonyan ápolja hajunk-és körmünk szerkezetét. Növeli a hajszálak vastagságát, csökkenti a hajhullás mértékét. Erősíti a körmöt, és csökkenti annak töredezettségét. Fogyasztói felmérés szerint, melyben 100 30 és 60 év közötti- hajhullástól szenvedő női tesztalany közreműködött- 3 hónap alatt 78%- al erősebbé és szebbé tette a körmöt, és 68 %-al csökkentette a hajhullás mértékét.

Az Oriflame haj-és körömápoló kapszula használata: napi két tabletta- lehetőség szerint az Oriflame Wellness csomaggal együtt alkalmazva- 12 héten keresztül kúraszerűen. A kúrák között 3 hetes szünetet kell tartani.
Az Oriflame haj-és körömápoló kapszula működési mechanizmusa: az almából kinyert procianilidek növelik a hajszálak számát, vastagságát-és erősségét. Az L-lizinnel együtt gátolják a hajhullásért felelős hajtüsző enzimeket.
Az L-cisztein a keratin fő aminosava. A keratin felelős a haj és körmök rugalmasságáért. Ez a fő szerkezeti elemük.
Az L-lizin hosszabbítja a hajszálak életciklusát – főként vassal együtt alkalmazva, és megállítja a hajhullást. Továbbá segíti a táplálékkiegészítőkben lévő vas felszívódását.
Az enyhén vashiányos embereknél a vasbevitel megállítja a hajhullást, és utána regenerál a haj növekedésének serkentése által.
A C vitamin segíti a vas felszívódását.
Mint láthatjuk az Oriflame haj-és körömápoló kapszulája akkor tudja kifejteni ideális hatását, ha együtt alkalmazzuk az Oriflame multivitamin készítményeivel.
Az Oriflame wellness csomag nőknek- és férfiaknak magában foglalja a korábbiakban már bemutatott Oriflame vitamin termékeinket. 21 kis csomagot tartalmaz. Tehát 21 napra elegendő.  Egy Oriflame wellness csomag tartalma: 1 db Oriflame multivitamin, két db Oriflame Omega 3 kapszula, 1db Oriflame antioxidáns astxanthin kapszula.
Részletezve:
– 1 db Oriflame astaxanthin kapszula. Erős hatású antioxidáns. 3 mg astaxanthin. Piros algából és fekete áfonyából kivonva. Tartalmaz: 164 mg EPA-zsírsavat, 110 mg DHA zsírsavat, 300 mg Omega 3-zsírsavat
– 2 db Oriflame Omega 3 kapszula. Összesen tartalmaz: 164 mg EPA-zsírsavat, 110 mg DHA-zsírsavat, 300 mg Omega 3 zsírsavat.
– 1 db Oriflame multivitamin –és ásványianyag tabletta: speciálisan nők-illetve férfiak számára külön fejlesztve.

Mint láthatjuk magas minőségű Oriflame vitaminkapszuláink teljes külső – és belső védelmet adnak szervezetünknek. Italporainkkal együtt alkalmazva hatásuk még fokozható. Oriflame belépésünket követően már tagságunk első napjától élvezhetjük termékeink jótékony hatását. Oriflame belépés kezdeményezhető az oldalon lévő regisztrációs lap kitöltésével.