Oriflame Sminkszivacs

Az Oriflame sminkszivacs tökéletes választás lehet számodra, ugyanis legalább 5 különböző sminkszivacs közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

Az Oriflame Sminkszivacs kínálat!

Precision sminkszivacs

A sminkszivacsnak van egy lekerekített oldala, melyet az arc teljes fedéséhez használhatsz, a csúcsos rész segítségével pedig a bőrhibákat fedheted el. A szivacs lapos részét pedig kontúrozáshoz tudod használni. Használhatod benedvesítve vagy szárazon is. Ára: 1.799 forint.

Kiss Me sminkszivacs szett

A szettben kétféle sminkszivacsot találsz: egy ajakrúzs formájút és egy ajak formájút. Segítségükkel még a legnehezebb helyeket is könnyedén elérheted, alapozhatod. Ára: 699 forint.

Többfunkciós sminkszivacs

4 darabos sima felületű szivacs. Segítségével könnyedén felviheted a kívánt krémet az arcodra, méghozzá csíkmentesen! Nyomkodó mozdulattal még az arcpirosító felviteléhez is ideális választás. Ára: 599 forint.

Professzionális sminkszivacs

Mosható, többször felhasználható sminkszivacs, mellyel könnyedén viheted fel az alapozót vagy korrektort. Nedvesen vagy szárazon is használhatod, sminked eltávolítását is könnyedén megoldhatod vele. Ára: 1.399 forint.

Szilikon sminkszivacs

A szilikon szivaccsal egyenletesen viheti fel arcbőrére a krémes dekorkozmetikumokat. Nem szívja magába azok formuláját, így kevesebb is elegendő ugyanazon hatás eléréséhez. Könnyen kenhető, precíz alkalmazást nyújt, könnyen tisztítható. Segítségével egyenletesen, kevesebb mennyiséget használva viheted fel kedvenc krémedet, ugyanis nem szívja magába azt. Könnyen és pontosan elkenheted a krémet arcodon, a sminkszivacs letisztítása is gyors és egyszerű. Ára: 1.199 forint.

Vásárolj sminkszivacsot 20 % kedvezménnyel az űrlap beküldése után!