Új Oriflame parfümök

Az Oriflame parfümök valódi illatcsodák. Minden új illatunk egyre különlegesebb és kifinomultabb. Ár-érték viszonylatban pedig teljesen verhetetlenek. Női -és férfi illataink is világszínvonalúak. Személyes véleményem szerint az Oriflame férfi parfümjeink páratlan ellenállhatatlanságát  most érte igazán utól a női illatkínálatunk. A legválogatósabb, s legkifinomultabb szaglású hölgyek is megtalálják Oriflame kedvencüket a 2016-os évben.

 

Volare fOriflame Volare Forever Eau De Parfum

Rendelési kódja: 31495

Ezt az illatot az Oriflame legsikeresebb klasszikus illata, a Volare ihlette. Ez az illat viszont egy sokkal lágyabb, púderesebb, édesebb illat. Nagy kedvencemmé vált már első használat után. Igazi nőies illatvarázs. Többek között fehér rózsa, ibolya, cukrozott mandula alkotják fő illatjegyeit. Kifújás után a fehér rózsa illata a jellemző. Azonban pár perc után teljesen átalakul. Ekkor már a cukrozott mandula és édes vivolareforrágok illatának keveréke veszi át a főszerepet, krémesen, lágyan, púderesen édeskés illathatást kiváltva. Egyszerűen fantasztikus. Ahogyan írom az illat jellemzését, nem tudok elszakadni az illat „ízlelgetésétől”. Üvege is egy igazi műalkotás. Egy gyönyörű rózsafej.

A Volare Forever illat már a mostani 9-es Oriflame katalógusban rendelhető, szépségtanácsadói akcióban 3 db vásárlása esetén rendkívül kedvezményesen megvásárolható.

Oriflame kódszám igénylése az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével kezdeményezhető!

 

Amazing Paradise

Az Oriflame következő 10-es katalógusában megjelenő Oriflame parfüm:

Oriflame Amazing Paradise Eau de Parfum

Rendelési kódja: 32504

Ez a valóban paradicsomi hangulatot árasztó zöld-édes-virágos-gyümölcsös illat az Oriflame Paradise parfüm „trópusi változata”. Egy nagyon különleges, üde, buja, valódi nyári illat. Egy egyedülálló Oriflame felfedezés- a Paradise Drop elnevezésű virágból nyert esszencia teszi egyedi luxusparfümmé Az Orifame Amazing Paradiset. Kizárólag az Oriflamenél fellelhető különleges, értékes, egzotikus virágos illat, melyet a citrusos, fás jegyek még különlegesebbé tesznek. Egyéb összetevői: zöld guava, juharlevelű lángfa. Üvege is különlegesség. Gyönyörű színekben pompázik, élvezet kézbe venni. Kifújáskor a pár percig tartó fanyar zöld illathatás, egy buján, édesen zöld, virágos, guaranás illatba csap át.

Ezek az új Oriflame parfümök véleményem szerint kihagyhatatlanok.  Az Oriflame luxus parfümkínálata utánozhatatlan! Rendkívül alacsony áron megvásárolható parfümjeink bátran veszik fel a több tízezer forintért kapható parfümökkel…. Kívánom, hogy minél többen átélhessétek nyári illatvarázsunkat!